Zpívající ausík - oblíbený hit ho probere i ze spánku


Australský ovčák je nejen velice hezký na pohled, ale řadí se také mezi nejinteligentnější psí plemena. Majitelé ausíků na své miláčky nedají dopustit - naučí se prý všechno, co vidí. Není proto divu, že někteří umí i "zpívat". Vášnivým zpěvákem je také australák v následujícím videu, podívejte se sami.

Australský ovčák v ukázce, přesněji tedy štěňátko, má dokonce i svou oblíbenou píseň. A nikdy si nenechá ujít příležitost si ji zazpívat. Tou písní je song Let it be, známý z filmu Ledová královna. Jakmile pejsek tuhle píseň z Disneyeho animovaného filmu zaslechne, neodolá a pustí se do zpěvu.

Australský ovčák - miláček dětí i dospělých

Je zajímavé, že si malý australák vybral zrovna píseň z filmu Walta Disneye. Byly to totiž právě filmy z jeho díny, které přinesly australskému ovčákovi v USA popularitu, která se ho drží dodnes. Dnes známe toto hravé a milé plemeno i u nás. A stejně jako v zámoří, i v našich zemepisných šířkách rychle získává na oblíbenosti.

Štěně australského ovčáka ve videu jenom potvrzuje všeobecnou inteligenci a roztomilost tohoto plemene. Štěňátko totiž zpočátku v klidu spí a nenechá se ničím vyrušovat. Jakmile však zazní první tóny písně Let it be, pejsek je ihned vzhůru. A nejen to, okamžitě se sladí s rytmem a melodií a začne "zpívat". No řekněte sami, není to roztomilé?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Hlavně slušně a věcně, přátelé ! :-)